Search
Close this search box.

Blog

Styling van object(en)

Gemeubileerde woning(en)

Met een gemeubileerde woning kunt u een andere doelgroep aanspreken. Vaak zoeken jongeren, studenten en expats naar gemeubileerde woningen. Dit is een fijne doelgroep om uw woning aan te verhuren. Bij studenten en expats zijn er minder vaak wisselingen van huurders en dat is fijn om de courtage kosten laag te houden.

Daarnaast is de markt voor deze doelgroep ook erg stabiel. Zo komen er ieder jaar veel internationals naar Nederland die een woning voor langere tijd zoeken. Deze doelgroep is financieel gezien over het algemeen een sterke doelgroep met weinig huurachterstanden. Bij studenten is het mogelijk om extra financiële zekerheid te krijgen door een garantsteller.

Ook zijn de huurders erg tevreden als de woning leuk is ingericht, want dan voelen zij zich thuis. Daarbij is de stijl van een appartement wel erg belangrijk. Het object moet warm en veilig aanvoelen en daarbij zijn de keuzes voor welke materialen er gebruikt worden belangrijk. Zo is onze visie dat het bed een belangrijk onderdeel is van een gemeubileerd object. Omdat de huurders gemiddeld 8 uur op bed liggen, is een goed matras erg belangrijk. Wij investeren daarom liever iets meer geld in een goed matras dan in een design van een bedframe.

Voordeel voor de belegger
Het voordeel voor een belegger bij een gemeubileerde woning is dat de woning makkelijk verhuurt, er hogere huurprijzen gevraagd kunnen worden en een beter rendement gemaakt wordt. De verhouding tussen de kosten en opbrengsten zijn gunstiger. Lees hier meer over in deze blog.

Het is belangrijk alle facturen goed te bewaren en foto’s te maken van de spullen die u in de woning plaatst. Ook helpen foto’s of een 3D tour om de woning snel te verhuren en de bezettingsgraad hoog te houden.

De kosten van styling vallen mee en zeker als u zelf gaat stylen! Het uitbesteden van het stylen is ook een optie. Afhankelijk van de grootte van het object kan het uitbesteden al voor een tarief vanaf €1.675 inclusief BTW, is gebleken uit marktonderzoek.

Neuteboom Investments kan u helpen bij het stylen van uw object(en). Bekijk al onze diensten via deze link.

Datum 03-03-2023
Plaats: Rotterdam
Auteur: Bas Neuteboom

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!