Search
Close this search box.

Neuteboom Investments

Welkom bij onze contactpagina van Neuteboom Investments. We waarderen het zeer dat je de tijd neemt om contact met ons op te nemen. Bij Neuteboom Investments staat jouw feedback, vragen en opmerkingen centraal en we streven ernaar om deze snel en adequaat te beantwoorden.

Of je nu meer informatie wilt over onze diensten, geïnteresseerd bent in vastgoedinvesteringen of gewoonweg wilt brainstormen over jouw vastgoedportefeuille, ons toegewijde team staat klaar om je te helpen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom zullen wij ons uiterste best doen om jouw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden.

Daarnaast nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn en op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en updates.

Openingstijden

Onze kantooropeningstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, en zijn als volgt:

Maandag: 09:00 – 16:00
Dinsdag: 09:00 – 16:00
Woensdag: 09:00 – 16:00
Donderdag: 09:00 – 16:00
Vrijdag: 09:00 – 16:00

Voor onze huurders zijn wij ook buitenkantoortijden beschikbaar.

Bezoek aan ons kantoor is alleen mogelijk op afspraak.

Samenwerkingen

Als je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking met ons bedrijf, aarzel dan niet om ons te benaderen. We staan open voor nieuwe zakelijke kansen en partnerships en kijken ernaar uit om te horen hoe we kunnen bijdragen aan jouw project of initiatief.

 

FAQ

Wij geven graag meer uitleg over onze manier van werken en hulp bij het opbouwen van uw vastgoedportefeuille. Wij zijn trots op onze digitale software
voor vastgoedbeheer en geven u met plezier een tour door deze software. Ook vertellen wij u dan meer over hoe wij te werk gaan. Wij werken op een no cure no pay basis en plannen graag een afspraak met u in.

Bij het verhuren van een object heeft u te maken met onderhoud. De technisch beheerder is de contactpersoon voor de huurders als zij vragen
hebben of er een incident plaatsvindt. De beheerder probeert de huurders te helpen. U kunt wellicht niet altijd 24/7 bereikbaar zijn en daarom is het fijn als een technisch beheerder wel de telefoon kan opnemen. Dan kan direct de ernst van het incident beoordeeld worden en kan eventueel de juiste specialist ingeschakeld worden. Lees meer over een technisch beheerder in onze blog op de website.
U kunt ook vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Er zijn een aantal kanalen waarop NBI uw woning kan promoten. Afhankelijk van het type woning en type verhuurder waar we naar opzoek zijn, bepalen wij een strategie. Zo gebruiken we in sommige gevallen ons eigen netwerk en een mailinglist. Daarnaast zijn wij aangesloten bij alle grote verhuurplatforms waar wij uw woning online kunnen plaatsen. Een ander platform waar wij goede ervaringen mee hebben en resultaten mee hebben geboekt, is onze social media kanalen, zoals LinkedIn voor expats.

Wij denken graag met u mee over de mogelijke opties om een zo goed mogelijk rendement te behalen op uw belegging. Als wij uw woning hebben bekeken, kunnen wij een advies geven over wat wij denken dat het beste past bij uw vastgoed en wensen. U ontvangt de aanbevelingen en het advies kosteloos in een zogenaamd Verhuurverbeteradvies rapport.

Wanneer u besluit om uw vastgoedbeheer aan NBI toe te vertrouwen, wordt er een beheercontract opgesteld. Dit is een contract met een looptijd van 12 maanden met een vast maandbedrag. Na het ondertekenen hiervan wordt de woning ingevoerd in ons beheersoftwaresysteem en wordt er voor u een account aangemaakt in het portal. Is de woning bij aanmelding nog niet verhuurd? Dan plannen wij een afspraak op locatie om de mogelijkheden te bekijken en wordt er een verhuurverbeteradvies opgesteld.

Neem contact op

Stationsplein 45
A4.004 CIC
3013 AK Rotterdam

info@neuteboominvestments.nl
Tel: 085- 060 10 55
KVK: 52684970

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!