Search
Close this search box.

Investeren

Investeren in vastgoed

Ontdek de kracht van vastgoedinvesteringen – uw veilige weg naar rendement en groei!

Vastgoed heeft zich historisch bewezen als een stabiele en winstgevende investering, iets waar alle economen en experts het over eens zijn. Een slim beleggingsobject genereert een gestaag inkomen via huurinkomsten. Met een gedegen rendementsanalyse en de juiste aankoop kunt u een prachtig rendement behalen op uw investering.

Of u nu op zoek bent naar spreiding van uw vermogen of juist wilt werken aan de opbouw van uw vermogen door middel van een uitgebalanceerde vastgoedportefeuille, wij staan klaar om u te begeleiden.

In een persoonlijk gesprek delen we graag onze expertise en mogelijkheden, zodat ook u kunt profiteren van de vele voordelen van vastgoedinvesteringen. Wacht niet langer en ontdek samen met ons de weg naar financieel succes en welvaart!

Investeren in vastgoed

Vastgoed Nederland

Vastgoed investeringen Nederland

Sinds 2015 investeert Neuteboom Investments in vastgoed in Nederland. We zijn gestart met het renoveren van appartementen en hebben inmiddels onze eigen vastgoedportefeuille opgebouwd. Diverse ervaringen, zowel positief als negatief, hebben ons tot experts op het gebied van vastgoedinvesteringen gemaakt.

Vastgoed Canada

Vastgoed investeringen Canada

Sinds 2021 is Neuteboom Investments actief in vastgoedinvesteringen in Canada. Onze eerste investering betrof een multi-family gebouw met 12 appartementen. Deze specifieke ervaring fungeerde als onze test case en vormt nu ons track record. Investeren in het buitenland is een boeiende manier om risico's te spreiden en uw investeringsportefeuille te diversifiëren.

Momenteel zoeken wij investeerders voor een joint venture:

Wij zijn op zoek naar investeerders die geïnteresseerd zijn in vastgoedaankopen voor een nieuwe joint venture. Bij deze investering bieden wij een aantrekkelijke rente, cashflow en rendement aan.

Wij staan klaar om u alle informatie te verstrekken over deze unieke mogelijkheid.

20000
Investeren vanaf
1 %
Target Internal Rate of Return (IRR)
4
Looptijd (in jaren)

Bent u geïnteresseerd om samen in vastgoed te investeren? 

Wij vertellen u hier graag meer over. Wij hebben een
presentatie en de koffie voor u klaarstaan.

Aankopen

In de afgelopen jaren hebben wij veel woningen aangekocht voor beleggers. Door middel van onze 'in-house' rendementsberekeningen en marktanalyse kunnen wij u optimaal adviseren.

Renovatie

Vertrouw uw project gerust aan ons toe, met ons bewezen track record in succesvolle verbouwingen en kostenefficiënt vastgoedonderhoud. Lees hier meer over vastgoedonderhoud.

Rendement

Bij Neuteboom Investments bent u aan het juiste adres voor investeringen. Vanwege onze ''hands-on'' ervaring vanuit onze eigen vastgoedportefeuille weten wij precies wat we doen.

Wilt u op de hoogte blijven van vastgoedinvesteringen? Ontvang onze pandenaanbiedingen via onze nieuwsbrief!

Bent u op zoek naar kansen in de wereld van vastgoedinvesteringen? Bij ons maakt u deel uit van een selecte groep investeerders die als eerste op de hoogte wordt gebracht van ons aanbod.

Wij zijn trots op ons uitgebreide netwerk en onze reputatie als betrouwbare aanbieder van vastgoed.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief om uw portefeuille te laten groeien. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons exclusieve investeerdersnetwerk!

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!