Search
Close this search box.

Over ons

Hoe het begon

Neuteboom Investments wordt geleid door de twee broers Bas & Ries Neuteboom, die een passie voor vastgoed delen. ‘Binnen twee weken hebben we ons eerste project verkocht en ons concept was geboren.’

‘Al vanaf jongs af aan leerden wij over vastgoed van onze vader die ruim 30 jaar een vastgoedportefeuille van een privé-investeerder beheerde.
In 2015, op een terugvlucht van een bezoek aan Amerika, kwam het idee tot stand om samen in vastgoed te gaan beleggen. Niet lang daarna kochten we ons eerste project. Het appartement moest flink gerenoveerd worden en veel van de renovatiewerkzaamheden werden door ons zelf uitgevoerd. Door het object van luxe wooncomfort te voorzien met een hoog opleveringsniveau kon het met winst doorverkocht worden. Binnen twee weken was ons eerste vastgoedproject verkocht waarna er meer winstgevende flips volgden.

Tegenwoordig gebruiken we onze vastgoed ervaring om volgens succesvol bewezen processen en berekeningen andere beleggers met hun vastgoedinvesteringen te helpen. Daarom is Neuteboom Investments de ideale partner voor uw vastgoedbelegging.’

Neuteboom - Investments - over - ons - bas

Bas Neuteboom

Bas was eerder actief in de horeca en heeft op het hoogste niveau in restaurants gewerkt, waaronder in een twee-sterren restaurants. 

Vanaf 2020 heeft Bas gekozen voor een fulltime carrière in het vastgoed. Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan bij een gespecialiseerd bedrijf in gemeubileerde co-living woningen, waar hij verantwoordelijk was voor aankopen, verbouwingen en technisch beheer. Deze ervaring heeft hem een gedegen basis gegeven voordat hij volledig zijn aandacht richtte op Neuteboom Investments.

Met oog voor detail en gastvrijheid, verzorgt Bas alle werkzaamheden rondom vastgoedbeheer bij Neuteboom Investments. Als managing partner streeft hij ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en een uitstekende dienstverlening te bieden aan zowel huurders als eigenaren.

Bas is momenteel managing partner bij Neuteboom Investments.  

Ries Neuteboom

Al tijdens zijn opleiding (international Business and Management) was Ries mede-oprichter van een innovatieve start-up in de tuinbouw. In 2013 is hij voor Phillips Lighting (nu Signify) gaan werken. 

Daar heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de marktontwikkeling van LED groeibelichting in de Nederlandse en Belgische glastuinbouw. In 2018 is Ries voor Signify als expat naar Canada vertrokken, waar hij nog steeds woon- en werkachtig is, om de LED belichtingsmarkt in Noord-Amerika verder uit te bouwen. 

Over de afgelopen 8 jaar heeft Ries voor tientallen miljoenen aan omzet gerealiseerd. Naast de tuinbouw heeft Ries een grote passie voor vastgoed.

Neuteboom - Investments - over - ons - Ries

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!