Search
Close this search box.

Technisch vastgoedbeheer aanmelden

Technisch vastgoedbeheer: uw pand in topconditie

Als vastgoedeigenaar streeft u naar waardestijging van uw pand, en onderhoud speelt hierin een cruciale rol. Technisch vastgoedbeheer kan u hierbij aanzienlijk ondersteunen. Onze vastgoedbeheerder staat 24/7 paraat voor onderhoudsverzoeken, waardoor uw huurders te allen tijde op assistentie kunnen rekenen.

Wat houdt technisch beheer precies in?

  • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.
  • Het oplossen van storingen.
  • Het uitvoeren van inspecties.
  • Het verstrekken van deskundig advies over technische aangelegenheden.

Het snel oplossen van technisch onderhoud is zeer belangrijk voor huurders.

Girl calling a plumber on the phone

Waarom voor ons kiezen?

Neuteboom Investments is een ervaren vastgoedbeheerder met een team van specialisten. Wij kunnen u helpen met alle aspecten van technisch vastgoedbeheer. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit volgens een gedetailleerd plan en lossen storingen snel en efficiƫnt op. We proberen eerst met de huurders het probleem te verhelpen en schakelen pas een specialist in als dat nodig is. Dankzij onze vaste partners voor vastgoedonderhoud kunnen we de kosten laag houden. Via ons portaal kunnen huurders direct reparatieverzoeken indienen, en ons team streeft ernaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden. In uw portaal kunt u alle incidenten bekijken.

Wilt u meer weten over technisch vastgoedbeheer van Neuteboom Investments? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Woning aanmelden

Wilt u uw woning aanmelden?
Wij helpen u graag!

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!