Search
Close this search box.

Commercieel vastgoedbeheer aanmelden

Verhuren door Neuteboom Investments

Neuteboom Investments is uw partner in commercieel vastgoedbeheer. Of u nu een vastgoedeigenaar bent met één enkel object of een hele vastgoedportefeuille beheert, wij bieden u de expertise en het professionele beheer dat u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen!

Op zoek naar een nieuwe huurder voor jouw pand?

sofa in the living room

Wat maakt ons anders?

De voordelen van commercieel vastgoedbeheer met Neuteboom Investments

Leegstand van objecten kan een enorme uitdaging zijn voor vastgoedeigenaren. Maar het inhuren van Neuteboom Investments als uw commercieel vastgoedbeheerder biedt de ideale oplossing. Wij verhuren uw objecten actief om leegstand te voorkomen en streven naar de hoogst mogelijke huurinkomsten door middel van huuroptimalisatie.

Maar dat is niet alles. Onze specialisten adviseren u graag bij het opstellen van een effectief verhuurplan, geheel aangepast aan uw wensen en doelen. Hierbij houden wij nauwkeurig in de gaten hoe uw object presteert en waar wij deze verder kunnen optimaliseren. 

Bij Neuteboom Investments doen we er ook alles aan om de juiste huurder voor uw object te vinden. Ons team bezoekt uw object samen met potentiële huurders om ervoor te zorgen dat alleen de meest geschikte kandidaten worden geselecteerd. En niet te vergeten: we laten alle huurders screenen door een extern bureau om te zorgen voor een professionele en betrouwbare verhouding tussen eigenaar en uw huurders.

En last but not least, wij willen dat u zorgeloos kunt genieten van de inkomsten van uw vastgoedportefeuille, zonder gedoe met administratie en contracten. Daarom stellen wij een ROZ-huurovereenkomst op die u digitaal kunt tekenen en verzorgen wij de nodige checks met een inspectierapport.

Woning aanmelden

Wilt u uw woning aanmelden?
Wij helpen u graag!

Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!