Search
Close this search box.

Blog

Neuteboom Investments versterkt vastgoedpositie met overname van Match Property

Beste lezers,

We hebben geweldig nieuws te delen! Neuteboom Investments heeft onlangs Match Property overgenomen, en in deze blog vertellen we u hier meer over. 

In lijn met onze langetermijnvisie en strategie hebben we in 2023 besloten om ons portfolio op het gebied van vastgoedbeheer uit te breiden. De keuze voor een overname stelde ons in staat om direct een solide positie te verwerven in de wereld van vastgoedbeheer.

Een van de factoren die de overname van Match Property zo naadloos maakte, is dat beide bedrijven al gebruikmaken van dezelfde beheer software. Dit betekent dat we voor alle klanten de overgangsperiode soepel en snel konden laten verlopen. Tijdens deze overgangsperiode hebben de voormalige aandeelhouders van Match Property ons waardevol bijgestaan, wat heeft bijgedragen aan een vlotte integratie.

Neuteboom Investments gaat verder met haar vastgoedbeheer onder de naam Match Property Management. De verhuur en verkoop van objecten wordt uitgevoerd onder de vlag Match Wonen.

Match Property heeft als doel om uit te groeien tot een van de toonaangevende vastgoedbeheerders. Hoewel we actief zijn in heel Nederland, is ons hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam vanwege de centrale ligging en uitstekende bereikbaarheid.

Wat maakt Match Property uniek? Ons bedrijf biedt een uitgebreid scala aan vastgoedbeheerdiensten, waaronder de verhuur van commerciële en residentiële ruimtes, commercieel beheer, evenals financieel en technisch beheer. Of u nu de voorkeur geeft aan zorgeloosheid of graag betrokken wilt zijn bij het besluitvormingsproces, Match Property Management staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

We zijn verheugd te melden dat deze overname niet onopgemerkt is gebleven, aangezien zowel Vastgoedjournaal als Vastgoednieuws er aandacht aan hebben besteed. U kunt de artikelen lezen via de volgende link:

Vastgoednieuws

Als u meer wilt weten over ons op maat gemaakte beheeradvies, aarzel dan niet om een afspraak te maken. We staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw vastgoedbeheer.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bas & Ries Neuteboom

 
Email
WhatsApp
LinkedIn

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!