Search
Close this search box.

Aankopen, Renovatie & Verhuren

Of u een appartement heeft, of een vastgoedportefeuille van 100 of meer appartementen? En of u nu alleen de renovaties door ons wilt laten begeleiden of het hele pakket van A tot Z wilt laten regelen?

Bij Neuteboom Investments bent u op het juiste adres. Vanwege onze eigen hands on ervaring met onze eigen vastgoedportefeuille weten wij precies wat we doen.

Met een groot netwerk van aannemers om problemen snel op te lossen, korte lijnen naar zowel de huurder als u de klant, en altijd handelend met het rendement in het achterhoofd, zijn wij de partner voor u!

'Wij zorgen voor uw vastgoed, u geniet van het rendement'

Investeren

Neuteboom - Investments - beherenpagina - investeren

Investeren in vastgoed
Vastgoed is historisch gezien een waardevaste investering gebleken. Er heeft op de lange termijn altijd een waardestijging plaats gevonden.

Door de huurinkomsten dekken de afbetaling en rente van de hypotheek en daarnaast geniet u van de maandelijkse cashflow. Dit geeft voor u als belegger een geruststellend gevoel.

Voor spreiding van uw vermogen of voor de opbouw of optimalisatie van uw vastgoed portefeuille komen wij graag met u in contact.

Aankopen

Willem van Aelstraat

Deze woning in Delft hebben we na verbouwing met succes verkocht.

Blondeelstraat

Appartement staat in Rotterdam en is na verbouwing verhuurt.

Rotterdamsedijk

Onlangs aangekocht en wordt momenteel volledig verbouwd.

Renovatie

Before After Neuteboom - Investments - beherenpagina - renovatie - beforeNeuteboom - Investments - beherenpagina - renovatie - after

Keukens

Keukens worden voorzien van alle nodige inbouw apparatuur en zijn compleet tijdloos qua stijl.

Badkamers

De badkamers zijn modern en worden luxueus uitgevoerd. Vaak met bad en inloopdouche.

Interieur

De woningen worden gemeubileerd met een aansprekende stijl voor iedereen.

Verhuur

Zorgen dat je goede huurders heb in je pand is een van de succes factoren voor een goed rendement. Je wilt ervoor zorgen dat de huurder trots is op het huis waarin ze wonen. Daarnaast wil je ervoor zorgen dat de huurder de huur kan betalen, en niet alweer na een jaar vertrekt.

Neuteboom Investments werkt volgens een vaste procedure om de de geschikte huurder te vinden. Onze panden worden via verschillende verhuurders platformen aangeboden met goede foto’s en tekst. Daarnaast dienen alle¬† kandidaten voorafgaand aan een bezichtiging een huurders verklaring in te vullen.

Tot slot dient er altijd documentatie aangeleverd te worden waaruit opgemaakt kan worden of de huurder de woning ook daadwerkelijk kan betalen.

'Wees goed voor je huurder, en je huurder zorgt goed voor je pand'

Beheer

Mis helemaal niets meer in de vastgoedwereld!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief!